Αγορά πόντων Marriott Bonvoy με όφελος 60% - World Travel Stories

Αγορά πόντων Marriott Bonvoy με όφελος 60%

Marriott Bonvoy αγορά πόντωνΜε ανακοίνωσή της η Marriott ενημερώνει πως από σήμερα 18 Μαϊου και μέχρι τις 30 Ιουνίου, μπορείς να κάνεις αγορά ή δωρεά Marriott Bonvoy πόντων με όφελος +60% δωρεάν πόντους! Επιπρόσθετα, η προσφορά αυτή σου επιτρέπει να αγοράσεις έως 100Κ πόντους (διπλάσιο ετήσιο όριο σε σχέση με πέρυσι) με όριο ανά αγορά τους 50Κ πόντους. Το ετήσιο όριο των 100Κ πόντων περιλαμβάνει τυχόν αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί νωρίτερα φέτος αλλά δεν περιλαμβάνει το 60% των δωρεάν πόντων που θα λάβεις.

Βασική προϋπόθεση για να ισχύσει η προσφορά στην αγορά πόντων Marriott Bonvoy είναι να αγοράσεις τουλάχιστον 2000 πόντους. Περισσότερα καθώς και μηχανισμό αγοράς θα βρεις εδώ. Περισσότερα άρθρα για τη Marriott στο World Travel Stories θα βρεις εδώ.

H Marriott είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στον κόσμο. Έχει πάνω από 7000 ξενοδοχεία στις πέντε ηπείρους και μερικά από τα πιο δυνατά και πολυτελή ονόματα στο portfolio της (Marriott, JW Marriott, Ritz Carlton, Sheraton, Westin St. Regis κλπ). Οι πόντοι τους οποίους προανέφερα σε βοηθούν να εξασφαλίζεις δυνατότητα κράτησης δωματίων χωρίς κόστος ή αναβάθμισης σε άλλους τύπους δωματίων, αναλόγως της χρήσης που κάνεις και των πόντων που έχεις μαζέψει σε δεδομένο χρονικό διάστημα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *