Απεργία της British Airways το Σεπτέμβριο - World Travel Stories

H British Airways ανακοινώνει απεργία το Σεπτέμβριο

British Airways απεργίαΤαξιδεύεις μέσα στο Σεπτέμβριο προς ή από Λονδίνο (ή για οποιοδήποτε προορισμό μέσω οποιασδήποτε πόλης του Ηνωμένου Βασιλείου) έχοντας κράτηση πτήσης με τη British Airways; Αν ναι, στο νου σου πως ανακοινώθηκε απεργία των πιλότων της British Airways για τις 9,10 & 27 Σεπτεμβρίου 2019.

Όπως αναλυτικά εξηγεί εδώ η εταιρεία, το σωματείο των πιλότων της (BALPA) έχει προκυρήξει απεργία για τις παραπάνω ημερομηνίες με αποτέλεσμα οι πτήσεις της στο συγκεκριμένο τριήμερο να ακυρωθούν. Καταβάλονται -σύμφωνα με το δημοσίευμα- προσπάθειες ώστε να βρεθούν εναλλακτικές (πχ με συνεργαζόμενες αεροπορικές και χρήση μεγαλύτερων αεροσκαφών ώστε να εξυπηρετηθούν περισσότεροι επιβάτες) ενώ ακόμα προσφέρονται εναλλακτικές μέρες & ώρες πτήσεων ή/και αποζημιώσεις. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσιευμα, δεν επηρεάζονται οι πτήσεις που εκτελούνται με τις -θυγατρικές της British Airways- BA CityFlyer, Sun-Air & Comair.

Αν λοιπόν έχεις προγραμματίσει κάποια πτήση σε αυτό (ή γύρω από αυτό) το χρονικό διάστημα, μπες στο ba.com και στην ενότητα Manage My Booking προκειμένου να δεις τι ισχύει στην περίπτωσή σου ή επικοινώνησε με τον ταξιδιωτικό σου πράκτορα (αν η κράτησή σου έχει γίνει με αυτόν τον τρόπο)

Τέλος, την ανακοίνωση της British Airways σχετικά με την απεργία των πιλότων της ακολουθεί ένα αρκετά αναλυτικό πακέτο ερωταπαντήσεων προκειμένου να λυθούν τυχόν απορίες. Περισσότερα εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *