εστιατόριο Cookoovaya

Cookoovaya

Cookoovaya

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από τότε που το εστιατόριο Cookoovaya άνοιξε τις πόρτες του όπισθεν του Χίλτον (Χατζηγιάννη Μέξη 2Α). Την είχα επισκευθεί τόσο στο ξεκίνημά της (στον πρώτο μήνα λειτουργίας) όσο και αρκετές φορές μετά. Και οφείλω να ομολογήσω πως η Cookoovaya σήμερα είναι ένα εξαιρετικό εστιατόριο που παρουσιάζει πιάτα γευστικά και φτιαγμένα με φαντασία και που -στο τέλος της ημέρας ή της βραδιάς- θα σε έχει κάνει να φας και να περάσεις πολύ καλά!!

Στην Cookoovaya ο κατάλογος αλλάζει αρκετά συχνά (με εξαίρεση κάποιες μεγάλες επιτυχίες που παραμένουν περισσότερο) και έτσι αν τύχει να πας 2-3 φορές μέσα στο έτος, το πιθανότερο είναι οτι θα δοκιμάσεις νέα πιάτα! Αυτό που διακατέχει την Cookoovaya είναι μία γαστρονομική ανησυχία και μία διαρκής αναζήτηση με σκοπό την εξέλιξη. Και -σε γενικές γραμμές- αυτό έχει επιτευχθεί, αν αναλογιστείς πως ξεκίνησε και που είναι σήμερα!

Πολύ καλά δομημένη η κάρτα κρασιών, με αρκετές επιλογές σε ποτήρι καθώς και private label κρασί (λευκό/ροζέ/κόκκινο) ως μία πιο προσιτή επιλογή. Αν πάλι θες μπύρα, θα βρεις την εξαιρετική μπύρα Μάμος σε ποτήρι!

Υ.γ. Αν τύχει και πας και βρεις στον κατάλογο να υπάρχουν είτε το μοσχαρίσιο σνίτσελ είτε η κοιλιά του τόνου -άκουσέ με και- πάρε ένα απ’ τα δύο!

Η Cookoovaya λειτουργεί κάθε μέρα από τη μία το μεσημέρι και μέχρι αργά το βράδυ (12 Κυ-Πε, 01 Πα-Σα). Τηλέφωνο κρατήσεων (απαραίτητες, ειδικά για βράδυ): 2107235005. Περισσότερες πληροφορίες και μενού θα βρεις εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *