Click Bar, Ίος

Click Bar, Ίος

Click Bar Ίος

Τα τελευταία χρόνια περνάω πάρα πολλά από τα καλοκαίρια μου στην Ίο. Μακρυνή καταγωγή βλέπεις η οποία κάποια στιγμή έφερε κληρονομιά ένα σπίτι από κάποιον προπάππου, το οποίο μας “φιλοξενεί” τις εβδομάδες του Αυγούστου αλλά και όχι μόνο (έχω βρεθεί στο σπίτι της Ίου Φεβρουάριο μήνα με το νησί εντελώς άδειο από κόσμο και ήταν απλώς μαγικά!).

Ένα από τα σποτ της Ίου που ξεχωρίζουν είναι το bar Click. Δημιουργία του Γιώργου Ζαννάκη πριν από σχεδόν 20 χρόνια, το Click αποτελεί ένα από τα ελάχιστα ανοιχτά σημεία διασκέδασης στη Χώρα του νησιού (η μεγάλη πλειοψηφία είναι κλειστά -προκειμένου να αποφεύγεται η ηχορύπανση- μέρη που δουλεύουν με κλιματισμό) και ένα από τα μέρη που πρέπει να επισκευθείς εφ’ όσον πατήσεις το πόδι σου στο νησί. Δυνατή & χαρούμενη μουσική, περίτεχνα κοκτέϊλ με εξαιρετικές πρώτες ύλες, καλός κόσμος και λογικές τιμές συνθέτουν μία ατμόσφαιρα εντελώς διαφορετική από αυτό που κυριαρχεί στη νυχτερινή διασκέδαση του νησιού.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας στο Click μπορεί κανείς να πάει από νωρίς το μεσημέρι για brunch, καφέ και χαλάρωμα κάτω από τις ομπρέλες και τη σκιά του φοίνικα. Από τις επιλογές του καταλόγου ξεχώρισα την ιδιαίτερα πλούσια ομελέτα, το εναλλακτικό κροκ μαντάμ και τη σαλάτα σίζαρ. Για όσους προτιμούν γλυκιές γεύσεις, υπάρχουν panckakes και smoothies με φρούτα ενώ ακριβώς δίπλα υπάρχει και το μικρό αδελφάκι Frozen Click με πολλές επιλογές σε frozen yogurt.

Αν λοιπόν το καλοκαίρι σου σε φέρει στην Ίο για κάποια βράδια του καλοκαιριού, ένα από αυτά πρέπει οπωσδήποτε να το περάσεις στο Click, ενώ αξίζει να περάσεις εκεί και κάποιο από τα πρωϊνά σου πίνοντας τον πρώτο καφέ της ημέρας, πριν ξεκινήσεις για κάποια από τις παραλίες του νησιού.

Το Click Bar λειτουργεί κάθε βράδυ από τα τέλη Μαϊου μέχρι -περίπου- τα μέσα Σεπτεμβρίου στη Χώρα της Ίου. Περισσότερες πληροφορίες θα πάρεις στο 2286027005 ή στη σχετική σελίδα του στο Facebook.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *