Αλλαγές στη συλλογή μιλίων της Aegean Airlines - World Travel Stories

Αλλαγές στη συλλογή μιλίων της Aegean Airlines

Aegean Airlines συλλογή μιλίων
Φωτογραφία: Aegean Airlines

Από τις 16 Ιουνίου η Aegean Airlines έχει ανακοινώσει νέους πίνακες που αφορούν τη συλλογή μιλίων στο πρόγραμμα Miles+Bonus για τις πτήσεις της εντός και εκτός Ελλάδος. Συνοπτικά να σου πω πως επιβραβεύονται με περισσότερα μίλια εξαργύρωσης και αναβάθμισης οι ναύλοι Economy Flex & Business, ενώ μειώνονται οι συλλεγόμενοι πόντοι στους ναύλους Go Light.

Aegean Airlines συλλογή μιλίωνΠιο συγκεκριμένα, για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 16 Ιουνίου και για τις πτήσεις εσωτερικού ισχύει οτι ο χαμηλότερος ναύλος Go Light δίνει 100 μίλια, ο χαμηλότερος Flex ναύλος 250 μίλια ενώ ο business class 1000 μίλια. Αντίστοιχα, σε εισιτήρια που έχουν εκδοθεί μέχρι και 15 Ιουνίου, ισχύει η παλιά κλίμακα που λέει πως όλα τα economy class εισιτήρια (Go Light & Flex) του χαμηλότερου ναύλου παίρνουν 200 μίλια ενώ τα business class 800 μίλια.

Aegean Airlines συλλογή μιλίωνΑντίστοιχα για τις πτήσεις εξωτερικού ισχύει οτι ο φθηνότερος ναύλος Go Light συλλέγει από 250 μίλια, ο  φθηνότερος Flex από 600 μίλια και ο business class από 1800. Τέλος, σε κρατήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι και 15 Ιουνίου ισχύει το παλιό καθεστός συλλογής. Αυτό λέει οτι τα economy εισιτήρια στη φθηνότερη κατηγορία ναύλου συλλέγουν από 400 μίλια ενώ τα business από 1600 μίλια.

Αναλυτικές πληροφορίες για τους πίνακες που αφορούν τη συλλογή μιλίων της Aegean Airlines θα βρεις εδώ. Περισσότερη αρθογραφία για την Aegean Airlines στο World Travel Stories θα βρεις εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *