Απολογισμός 2019 - Ευχές 2020 - World Travel Stories

Απολογισμός 2019 – Ευχές 2020

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by World Travel Stories (@worldtravelstoriesgr) on

Καθώς σε λίγες ώρες το 2019 θα είναι παρελθόν, αποφάσισα να κάνω έναν -μίνι- απολογισμό σε οτι αφορά το World Travel Stories που στις αρχές Δεκεμβρίου συμπλήρωσε αισίως ένα χρόνο ζωής.

Στο διάστημα λοιπόν των δώδεκα πρώτων μηνών ζωής του, το World Travel Stories φιλοξενεί ήδη πάνω από 80 άρθρα. Άρθρα που αφορούν μέρη που επισκέφθηκα (με σχετικές προτάσεις για το τι να δεις κλπ), ξενοδοχεία στα οποία έμεινα, εστιατόρια που δοκίμασα ή αεροπορικές με τις οποίες ταξίδεψα. Παράλληλα φιλοξενεί και χρηστική ύλη όπως τα tips για το μετρό του Λονδίνου ή ανακοινώσεις και νέα ή προσφορές αεροπορικών εταιρειών. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by World Travel Stories (@worldtravelstoriesgr) on

Μέσα στο 2019 λοιπόν, πραγματοποίησα αρκετά ταξίδια. Πιο συγκεκριμένα βρέθηκα σε Μαδρίτη, Δουβλίνο, Εδιμβούργο, Λισαβόνα, Σαν Φρανσίσκο, Τορόντο, Νέα Υόρκη, Άμστερνταμ και -φυσικά- Λονδίνο. Το κάθε ταξίδι μοναδικό, ο κάθε προορισμός πολύ ιδιαίτερος! Δυσκολεύομαι να ξεχωρίσω κάποιον αφού παντού πέρασα εξαιρετικά, είδα πολλά και θα έχω να θυμάμαι ακόμα περισσότερα. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by World Travel Stories (@worldtravelstoriesgr) on

Για όλα τα ταξίδια μου του 2019 έχω παραθέσει τα λινκ για να διαβάσεις το σχετικό μικρό οδηγό πόλης, προκειμένου να βρεις όλες εκείνες τις χρήσιμες και απαραίτητες πληροφορίες. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για προορισμούς που έχω επισκεφθεί πριν το 2019 όπως οι Βρυξέλλες, το Βερολίνο ή η Κοπεγχάγη (to name a few).

Το World Travel Stories, έχει και μία ιδιαίτερα δραστήρια social παρουσία. Μπορείς να το βρείς τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram και να ενημερωθείς για όλη την αρθογραφία (νέα και παλαιότερη) ή να δεις πλούσιο φωτογραφικό/βίντεο υλικό από τα ταξίδια μου.

Για το 2020 να ευχηθώ υγεία, χαρά και προσωπικές επιτυχίες σε όλους, μαζί με πολλά και όμορφα ταξίδια για τον καθένα ξεχωριστά!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *